Help-Tec - Toimintavarma ja kustannustehokas rakentaminen. Ota yhteyttä

YRITYS

HELP-TEC

Help-Tec Oy on perustettu vuonna 2017, yhtiö on syventynyt vesihuollon ytimestä, aina 60-luvun tekniikasta, niin suunnittelun kuin rakenteiden osalta 2020-luvun digitaalisen osaamisen ratkaisuihin sekä koko infra-alan ympäristöön.
Vesihuoltoa olen kehittänyt tavoitteellisesti.

Ratkaisemme päätehtävät, asiakkaidemme tarpeet ja toimeksiannot. Asetamme tavoitteet toteutettavaksi perusasioiden ääreltä.

JOONAS MARTTILA

"Parasta vastapainoa työlle on ollut pesäpallo. Ajatushautomo lepää, kun merkki sanoo mitä tehdään.” Pallon perässä on juostu jo pian 30-vuotta, eikä siihen aina lyödessäkään keskiosumaa tahdo aina tulla, tuhansista harjoitteista huolimatta. Repivät kilometrit rupeavat täyttymään ja suurempi aika on tulevaisuudessa varattu läheisille ja kuntoa ylläpitäville harrastuksille maastopyöräilyn, hiihdon ja metsästyksen merkeissä.

Työn lisäksi, Yrittäjän arkea ja vapaa-aikaa on oppinut arvostamaan, mutta myös yhdistämään huippuyhteistyökumppanien ja ystävysten kanssa, Help-Tec ylläpitää tätä kumppanuutta omien ”Trade-Cooperation-Meeting” tapahtumien muodossa.

Tulevaisuudessa mennään eteenpäin harkiten, mutta ei harppoen. Kokemuksen karttuessa on virheistäkin saanut ottaa opikseen.


Kiitos kun luit palan minusta. Ole yhteydessä, niin voimme keskustella myös sinusta.
Help-Tec - Toimintavarma ja kustannustehokas rakentaminen.
Kannontie 180 D, 61600 Jalasjärvi
help@helptec.fi
050 552 7572
2831904-8
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram