Help-Tec - Toimintavarma ja kustannustehokas rakentaminen. Ota yhteyttä

PALVELUT

PROJEKTIPALVELUT


Suoritamme tilaajan tarpeiden mukaiset kokonais-, tai osasuoritukset hankkeen projektinjohdosta, suunnitteluttamisesta/ suunnittelun ohjauksesta työmaavalvontaan ja takuuaikaisten velvoitteiden sekä tarkastusten hoitoon.

VESIHUOLTO


Help-Tec tarjoaa kumppanuutta pohjavedestä aina puhdistamolle saakka. Ole yhteydessä niin onnistumme yhdessä.

Yhtiömme tarjoaa kestävän ja toimintavarman tavan rakentaa. Kartoitamme  saneerausmenetelmät, suoritamme palvelut poikkeustilanteisiin, putkirikkoihin, sortumiin, varautumispalvelut ja puhdistukset sekä painekokeet. Tarvittavat valmiussuunnitelmat operoimme sekä toteutamme organisoidusti ja luotettavasti.

Vesihuollon palvelukonseptia teemme asiakaslähtöisesti. Kartoitetaan tarpeenne yhdessä, suunnitellaan sekä toteutetaan havainnot sovitusti. Verkosto-omaisuuden hallinta ja toimintojen luotettava operointi on perusedellytys kestävien ja kehittyvien ratkaisujen onnistumiseksi.


POHJA- JA ALUERAKENTAMINEN


Meillä pohjamaan tutkiminen, perustusolosuhteiden määrittäminen on ratkaisukeskeistä ja innovatiivista.

Toteutamme pohja- ja aluerakentamisen huomioiden luonnon monimuotoisuuden ja käytettävissä olevat vähähiiliset kiertotaloustuotteet. Rakennamme suuretkin kokonaisuudet ympäristöön sopiviksi ja ennen kaikkea kestäväksi.

PURKUTYÖT

Purkutyöt rakennuskannassamme ovat maan päällä valitettavan yleistä, mutta ne ovat siirtymässä myös maan alle. Tämän vuoksi suoritamme kiinteistöjen ja teollisuuden purkutyöt kokonaisvaltaisesti.

Verkostojen putkien, johtojen, laitteiden poisto, korjaus ja täyttämistyöt ovat kunnallisteknisten töiden ennallistamisen keskiössä. Emme halua pelkästään suunnitella ja rakentaa uutta, vaan huolehtia vanhojen johtojen / laitteiden poistaminen tai hyödyntäminen jo rakentamisen esisuunnittelun vaiheessa.

Laajan kumppaniverkostomme avulla käytössämme on ajantasainen tieto eri kiertotaloustuotteiden saatavuudesta tai niiden jatkohyödyntämisen mahdollisuuksista.

Kun me poistumme purkutyökohteelta, on alue ennallistettu tai uudelleen rakennettu.

ENERGIA JA TEOLLISUUS


Energia- ja teollisuus on vesihuollon toimialan lisäksi yhtiömme suurin painopistealue.

Help-Tec ohjaa suunnittelua ja valvoo kun sinä rakennat tai kun Help-Tec rakentaa, sinun ei tarvitse valvoa öitäsi.

KATU- JA KUNNALLISTEKNIIKKA


Infa rakentamiseen elinkaarimalli on meidän tekemisemme keskiössä. Ohjaamme suunnittelun sekä rakentamisen tarpeet alusta loppuun, sekä huomioimme kaikkien verkostojen huoltosuhteen kunnossapitoa unohtamatta.
Help-Tec - Toimintavarma ja kustannustehokas rakentaminen.
Kannontie 180 D, 61600 Jalasjärvi
help@helptec.fi
050 552 7572
2831904-8
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram